Algemene Voorwaarden

Artikel 1 Algemeen

1.1 Leest u alstublieft de gehele overeenkomst. U kunt met vragen altijd contact met ons opnemen. Door deze site te gebruiken en erop te bestellen gaat u akkoord met deze voorwaarden. Gebruik deze site niet als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden.

1.2 Bij de levering van producten afkomstig van Arduino, Digilent en Microchip zijn ook de algemene voorwaarden die zij aan al haar afnemers stellen van toepassing.

1.3 Een beroep van de afnemer op voorwaarden die niet vermeld staan bij deze algemene voorwaarden worden door Electronic Proto niet geaccepteerd.

1.4 Electronic Proto houdt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Artikel 2 Prijzen en betaling

2.1 De artikelen van Electronic Proto worden geleverd tegen de prijzen die gelden op de datum van bestelling.

2.2 Alle prijzen zijn, indien anders vermeld, inclusief 21% BTW, in Euro's en exclusief verzendkosten.

2.3 De betaling van de door Electronic Proto geleverde goederen dient te geschieden binnen 14 dagen na de factuurdatum. Niet tijdige betaling geeft Electronic Proto het recht haar prestatie en/of andere overeenkomsten met de afnemer op te schorten of te ontbinden. De afnemer heeft in dit geval geen recht op enige schadevergoeding.

2.4 Goederen worden niet verzonden zolang de betaling hiervan nog niet binnen is.

Artikel 3 Bestellingen annuleren

3.1 Het kan zijn dat het niet meer mogelijk is een bestelling te annuleren wanneer deze eenmaal geplaatst is. U kunt contact met ons opnemen over het annuleren van een bestelling zolang deze nog niet verzonden is. 

Artikel 4 Verzending en aflevering

4.1 Het risico van de verzending is ten alle tijden voor de afnemer. Electronic Proto kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele beschadigde, verloren of gestolen paketten. Mocht dit voorkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en wij zullen kijken of we iets voor u kunnen regelen.

Artikel 5 Retourneren

5.1 Binnen 14 dagen na het ontvangen van de goederen kunnen deze retour worden gestuurd naar Electronic Proto en zal u een vergoeding ontvangen, indien deze ongeopend zijn. De verzendkosten naar Electronic Proto zijn in dit geval voor de verzender. 

5.2 Indien uw producten na deze 14 dagen wilt terugsturen, of al geopende goederen wilt terugsturen, dient u altijd eerst contact op te nemen met Electronic Proto. In dit geval zullen we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij behouden ons het recht om teruggestuurde goederen te weigeren indien deze zonder enige aankondiging naar ons worden teruggestuurd. 

Artikel 6 Privacy

6.1 Bij een bezoek aan onze website kan het dat wij de volgende gegevens van u bewaren: - Uw IP adres - Uw emailadres, adres, telefoonnummer in uw account indien u zich aanmeldt op deze site. Deze informatie wordt enkel opgeslagen om uw goederen te verzenden bij een bestelling of contact op te nemen in het geval van een probleem met de bestelling, betaling of verzending. Deze gegevens bewaren wij zeer zorgvuldig en worden nooit doorgegeven of verkocht aan derden.